Followers

Ekspo Selangkah ke UiTM

PERHATIAN !



Kepada pelajar lepasan SPM 2010 yang baruu je dapat result SPM Rabu lepas,
Jum lah ramai-ramai ke Ekspo Selangkah ke UiTM di Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam.

Kat sana, korang boleh check result korang sesuai untuk ambil course apa di UiTM.
Korang boleh jugak dapat pelbagai info mengenai perjalan pembelajaran selepas SPM.
Plus, korang boleh melawat ke booth-booth yang dibuka oleh wakil setiap course yang ditawarkan di UiTM.
Then, korang boleh lah bertanya apa sahaja pasal course yang korang minat di booth yang disediakan.

Tapi korang tak jumpa lah akak sebab akak jaga booth petang tadi je HAHA.
Akak nasihatkan korang datang lah ke ekspo ni, InsyaAllah dapat membantu korang untuk pilih course yang ditawarkan :)
Jangan lupa ajak kawan-kawan yee !

Ekspo dijalankan pada Sabtu dan Ahad, 25&26Mac2011 bermula 8.30 pagi hingga 5.30 petang :)

*Sekadar nak membantu pelajar lepasan SPM meleraikan kekusutan mereka :)*


4 comments:

azee anak salim said...

hai kakak:))

Tyratyra said...

heyy kakak ;))

GiveAsh said...

teringat masa study kat s. alam..

Tyratyra said...

seronok kenangan masa student kan ? :)