Followers

Hikayat Merong Mahawangsa

Okay dah selamat menonton movie yang sedang hangat diperkatakan sekarang.
Banyak dugaan nak ke Jusco Bukit Raja tadii.
Hujan yang sangat luar biasa kelebatannya.
Plus selipar RM10 yang licin dan menyukarkan perjalanan.

Tapi seriously, movie tu sangat mengagumkan aku.
Sound effect, CGI effect, lokasi, prop, skrip, lakonan memang
terbaik lah berbanding filem melayu yang lain !


Wow by Dmitroza

Terima kasih Cik Faradiba sebab sudi date dengan aku tadii :))

2 comments:

fazreen said...

mmg bez pon...9/10

NM02 said...

belum ada kesempatan utk layan citer ni. mungkin tunggu astro first. tapi cam lagi best layan panggung kan..

nway, salam kenal dari akak. akak singgah tinggal jejak. kalu sudi, singgah le blog akak sama ye.. leh tukar citer dan pendapat.

nice blog!