Followers

JHPC Is Officially Closed !

PENGUMUMAN !

Dengan ini aku menggunakan kuasa veto untuk menutup Jumping High Photo Contest tepat pada 12.00 pagi 21 Mac 2011.
Sobsobsob sedih sebenarnya nak tutup contest nii :(

Terima kasih banyak banyak banyak kepada semua bloggers yang sudi meluangkan masa join contest yang tak best nii.
First time buat contest, tak sangka dapat sambutan ramai, terharuuu :)

Okay aku dah bersedia untuk memeningkan kepala untuk memilih gambar mana yang terbaik.
Dan anda semua pun kena lah bersedia, manalah tahuu free free dapat hadiah dari Singapura ;D

Senarai peserta : klik sini :)
Senarai gambar : klik sini dan sini :)


Let Them Fly Away by PuncieGraphics

Pemilihan akan dibuat dari semasa ke semasa.
Stay update contestants ! ;)
*Semua penyertaan yang lewat tidak akan diterima*

5 comments:

Orang Kampung said...

tuan blog..
link atas tu xleh masuk la..

Tyratyra said...

link yang mana yaa ?
saya try bukak semua link, boleh jee ?

a R a i said...

awk, nama n pic saye xde pon?\

Orang Kampung said...

ok dh boleh..
hehe.. mslah teknikal kt server sya.. hihi

Tyratyra said...

arai ; adee sygg. cuba check betul betul yaa :)

Org Kampung ; haha okay :)