Followers

JHPC Update !

Hai semuaaaa :)
Bersyukur sangat sebab dah tiba hari Jumaat so dapat lah online lama sikit.

Dan mesti ada yang ternanti-nanti update pasal Jumping High Photo Contest kan.
Maaf yea, baru hari ini aku sempat nak list out kan senarai peserta.

Kepada yang dah join contest ni, boleh la check status korang di sini ;
Senarai peserta JUMPING HIGH PHOTO CONTEST

Dan aku da upload semua gambar yang dipertaruhkan para peserta.
Anda bebas untuk 'like' gambar-gambar tu semua disini ;
Senarai gambar JUMPING HIGH PHOTO CON
TEST

Terima kasih para blogger yang sudi support contest pertama aku !
Hadiah menarik dari Singapura sememangnya bakal menjadi milik korang !


Stay Cool by Zoewiezo

Dan kepada yang belum join, join lah yeaa :)

6 comments:

HAJAR hasan said...

err.. nak tnye. knp my gambar x de eyk? ke blom upload sume.

Tyratyra said...

sebab before this awak disable kan right click.
so sy taley nak save ur gambar.
but now dah boleh, sy dah letak, nanti check yaa ;)

HAJAR hasan said...

orait~ thank you dear! sorry for the inconvenience. sorry sgt-sgt.

IQ = Iez Qis said...

TERBAEK! hehe..baru like page anda..hehe~~

Tyratyra said...

Hajar ; hee its okayy ;)

IQ ; haha thanks !

pandazemoo said...

nak join gak.. tgh godek2 gambar.. join last minute best sket !

I need a vote from you. Follow TWO simple steps and you are done.
Step 1) click LIKE on MyNewsHub = http://www.facebook.com/mynewshub
Step 2) click LIKE on Mohd Fadzul mypost =
http://www.facebook.com/mynewshub/posts/208483175832721