Followers

JHPC Update !

Hai semua :)
Hehe mesti ramai kan yang tak sabar nak tahu siapa Top 3 Jumping High Photo Contest kann.
Maaf yee, bukan taknak decide pemenang secepat mungkin.
Aku busy sikit di minggu-minggu terakhir semester nii.
Dengan programnyaa, test nyaa, agak tercabar kesabaran yaa :)

Just nak minta tolong semua yang tersenarai dalam Top 20.
Ajak lah kawan-kawan korang like gambar korang kat sini.
So senang lah nanti aku nak buat keputusan :)

Dan dan, yang dah terbaca post ni, wajib vote okayy !
Walaupun hadiahnya bukan lah best sangat punn =.="

Klik SINI untuk likee ;D


Help by Slowdanceee

6 comments:

naz said...

kalau main like. siapa yang ramai kawan lah menang. agak tidak adil pada yang lain :) ok naz kau cakap lepas dengan penganjur. terang terang kena reject hahaha thanks for top20.

Miza Yusof said...

terima kaih tyra. erk, kena like ke ?
adeh. lemah betul.

[k]o{q}i[n] said...

ditag untuk join skali;

http://sukasukicikin.blogspot.com/2011/03/contest-pertama-aku-foodilicious.html

Tyratyra said...

Naz ; ahha lupe nak inform. pemenang takkan dipilih melalui like yg paling banyak. sy tetap akan pilih mana yg layak and consider 20% macam tu melalui vote. jangan risauu ;) andd ur welcome !

Miza ; haha like untuk suka suka jee sebenarnyaa ;)

Koqin ; insyaallah akan join :)

~dYaHaHa~ said...

aduh tyra, bab ngeLIKE yg lemah ni..malas bagat nak raih undi...huhu..nnti kawan2 berbulu je kena tag...haha!tapi cuba jugak la..hihi

Tyratyra said...

Dyahaha ; hehe tak salah kalau mencuba kann ? lagipun gambar akak best tauu ;)