Followers

Lens-ed


In Shades by Nurul Atikah Seri

Hai semua :)
Aku sudah mula ber-contact lens sekarang HAHA.
Lepas tu semua sibuk test mata aku and suruh baca isyarat jari diorang.
Heyy aku nampak lah, hehe.

Memang best pakai contact lens, lagi-lagi untuk orang yang dah berkurun pakai spec macam aku.
Tapi, aku prefer pakai spec lagi, lebih mudah.
Semalam aku cuba pakai lens for the first time, perhh sejam kott =.="
Sabar jee akak kedai cermin mata tu layan kerenah aku yang asyik takut-takut nii :)

Aneh lah muka aku tanpa spec.
Aku sendiri pun tak selesa tengok rupa sendiri sebenarnya.

2 comments:

Anonymous said...

patutla tadi nampak pelik x)

Tyratyra said...

haha yeke ?
alamak, siapakah andaaa. hehe.