Followers

Perfumekuu

Sebelum aku mula study untuk test Determinate Structure esok malam,
Aku nak mengadu sesuatu kat sini sambil merengek-rengek dengan gediknya.

Botol One Drop Perfume aku pecahhhhhhh !!
Arghhh agak tension sekejap sebab perfume tu susah sangat nak carikkk.
Memang la kat uptown berlambak tapi bau yang ni susah nak dapat tahuuu.
Dah la bau perfume ni banyak meninggalkan kenangan yang maniss. :(


My Broken Perfume by Tyratyra

Okay, tu je, bai.

Eh, kalau korang rasa nak vote gambar yang korang suka dalam Top 20 JHPC, korang boleh like kat sini yaa :)

5 comments:

GiveAsh said...

cari kat sasa..:)

neslO_ais said...

sy faham perasaan kepecahan brg camni..
aihhh~

Tyratyra said...

GiveAsh ; oh kat Sasa ade jual ehh ?

NesloAis ; tu la, broken heart sudaa :(

Inchek Hafiz said...

wooot.. kejadian yg sama berlaku pada perfume gf sy.. ngee... perfume jenama yang sama dan warna yg sama.. pink.. no 5 kalau xsilap? hehe..

Tyratyra said...

Hafiz ; ohhh yeke ?? hahaha. oh sy punya no 2 ;)