Followers

Terengganu

Hai semua, mahu update sedikit mengenai trip ke Terengganu minggu lepas.
Sebenarnya, aku malas tahuu nak update pasal ni.
Nak pilih gambar lagii plus kena edit, malas ouhh !
Tapi janji kenalah ditepati kan ? :)

Okay aku ke Terengganu bersama EC220s (classmates) adalah untuk memenuhi markah soft skills untuk subjet Determinate Structures.
Perjalanan terasa saaaangat jauh, maybe sebab dah lama tak travel jauh macam ni.
Tapi tak mengapa, dapat menginap kat homestay yang best :)
Serta ber-BBQ dengan mereka di pantai pada malam yang tenang :)


Pencari Rezeki by Tyratyra


EC220s Kesayangan by Tyratyra


Masjid Kristal by Tyratyra

Walaupun tak berapa nak melancong sangat kat sana sebab jadual trip full dengan site visit,
Aku dah pasang niat untuk bawa family aku bercuti disini suatu hari nanti, insyaallah :)


Bakal Engineer by Naaim Karim