Followers

Thankyouu !

Hai semua :)
Beberapa hari ni aku agak busy sedikit.
Makan pun dah tak terurus, apatah lagi mahu update blog.

Aku taknak cakap banyak dalam post kali ini.
Just mahuu ucapkan terima kasihh kat semua blogger yang join Jumping High Photo Contest.
Aku tak sangka contest pertama yang aku buat dapat sambutan hangat macam nii !
Terima kasih semuaaa :)

Dan terima kasih jugaa kepada blogger yang sudi ber-blogwalking ke blog ungu yang tak best ni.
Insyaallah bila ada kesempatan, akan aku berjalan ke blog anda semuaa :)

Aku tengah semangat nii nak joinn contest oleh blogger lain.
Masalahnyee, tiada masa la pulak.
Siap lah hujung minggu ni aku kerjakan hehe.


Domo Said "Wow !" by Ahmad Murzir

Latest update of JHPC : 119 contestants andd 158 photos.

2 comments:

Anna Azizi said...

wehh
nak join tp tgk org lain punya pic gempak rase segan pulak.
hee~

Tyratyra said...

hoii :D

ahh jangan mengada.
joinn je laa hehehe.