Followers

Dinner PEERs

Okay malam semalam ada dinner yang bertemakan The Beauty & The Nerdy.
Aku confirm confirm jadi nerdy tapi tak menjadi sangat sebab tiada baju yang sesuai. =.="
Kawan-kawan perempuan aku semua ber-dress semalam, cantik sangat !
Nanti aku tunjuk in the next post yaa ;)


Dataran Tengku Fauziah by Tyratyra

Makan ? Agak best dan banyak, setaraf dengan bayaran RM25 seorang hehe.
Then ada cabutan bertuah pulak ! Malang nya aku tak bertuah pulaa.
Apa-apa pun memang enjoy laa malam tadi :)


Cutey Nerdy by Megat Iqbal Faris

Comel kan ? Angguk cepat !
Kalau nak tengok gambar lagi, korang boleh tengok kat sini. :)

5 comments:

cik Dil said...

woww..cam besttt..hehe

Tyratyra said...

haha memang bestt !

a R a i said...

ooo.. so awk kenal la Cik Bad?

Tyratyra said...

kenal kenal. :)

a R a i said...

owh... Cik Bad tu lecturer Sports Counseling kami... die mengajar kami last semester.

:)