Followers

Panas, Kan ?

Beberapa hari ni panas betul kan ?
Lagi lagi kat area Shah Alam yang indah dan permai ni.
Panas sangat sampai tak lalu nak keluar bilik mencari makanan untuk perut yang lapar.
Nak ke kelas apatah lagi, nasib baik kelas ber-aircond ahha.

Semalam ada hujan sekejap, lepas tu terik balik.
Sampai bila entah nak macam ni.
Rindunyee nak tidur kat bilik di rumah yang sejuk tuuu.


Sunny Rain by Yazzros

Haa pasal Jumping High Photo Contest, tarikh akhir untuk tarik vote adalah Sabtu ini.
Dan pemenangnya akan diumumkan Ahad (10April) ini ! Yeahh !
Tak sabar nak pos hadiah kat pemenang, tak larat nak simpan dahh =.="

No comments: