Followers

Peperiksaan


Peace-ing by Adibah Adhwa

Hai semua ! Well agak berat hati nak update blog hari ni.
Sebab petang ni aku akan pulang kepangkuan Shah Alam.
Dah seminggu aku bersenang lenang membuncitkan perut di rumah.
Sekarang tiba lah masanya untuk aku study, study dan tidur di kolej.
Dan dan, aku tak bawa laptop dan broadband aku bersama.
So kemungkinan besar lepas final exam baru lah aku berblogging semula.

30/4 : Determinate Structure
5/5 : Basic Structural Design
7/5 : Construction Management
9/5 : Hydraulics
10/5 : Engineering Material

Ah, tak sabar nak habiskan semua paper ni dan CUTI 4 BULAN :)
Wish me luck okayy kawan kawan !

5 comments:

Aisya J said...

GOOD LUCKKK!

me_nazri said...

good luck...cntik gamo yag kat pofail...

ARJUNA.Inc said...

gudluck ok..last pper kta sma ok..haha..tp pasni arjuna abeh trus daa..hahahah..

azalia hjsalleh said...

gud luck for your final ;)

bestnya cuti 4 bulan. bleh keje cari duet ;)

Tyratyra said...

AisyaJ ; Tengs dear !
Nazri ; Heee tengs !
Arjuna ; Ceh, untung laa hehehe.
Azalia ; Hee tau takpee, tengs !