Followers

A Hooraay


She's Back by Nurul Jannah

Hai semuaa !
Okay dah lama sangat aku tak update blog.
Aku baru sahaja mengahabiskan final exam dan juga semester 3.
So nak cerita sikit lah pasal paper paper yang aku dah jawab kann.

Determinate Structure ; err.
Basic Structural Design ; hmmm.
Construction Management ; ahha.
Hydraulics ; ohh ?
Engineering Material ; HAMPEH.

Okay bye.

*****

KHAS UNTUK WANITA YANG BERADA DI SEKITAR KUALA LUMPUR
Dimana sekarang ni kecoh mengenai kes lelaki misteri menaiki motorsikal menyimbah asid kearah mangsa yang majoritinya wanita yang berjalan bersendirian di kawasan sunyi seperti kawasan parkir, stesen transit rel serta laluan sekitar sekolah, sekitar Dang Wangi dan Sentul. Menurut polis, suspek dipercayai seorang atau dua lelaki India, modus operandi suspek bermotosikal datang dari arah belakang mangsa dan menyimbah sejenis cecair dipercayai ‘alkaline-based’ atau ‘oxidizing agent’ ke arah muka atau badan mangsa. Cecair itu akan memberi kesan radangan kepada mangsa apabila terkena kulit tetapi tidak mengakibatkan melecur.
Sumber ; In Secret Love We Drown


No comments: