Followers

Lollii Suka Shopping !

Hai semua !
Hari tu kann, start je cuti, aku dah macam batu kat rumah. =.="
Taktahu nak buat apa, nak pergi cari kerja MALAS sangaat.
Then, tiba-tiba aku jadi rajin lah pulaa mengemas almari baju yang bersepah ni.
Ketepikan baju yang dah tak boleh dipakai, dan letak dalam plastik.

Lepas tu, termenung lama melihat baju-baju dalam plastik tuu.
Terdetik dalam hati untuk menjual semua baju tu.
And guess what, KORANG LAH YANG KENA BELI BAJU TUU SEMUAA ! :)

Aku dan Dyba dah bukak satu online store kat Facebook untuk jual semua baju tu.
Jangan risau, semua baju yang kami jual berada dalam keadaan yang sangat baik.
Dah la cantik, murah pulak tuu hehehe.
Rugi kalau korang tak beli :)

Ha, ape tunggu lagi ?
Jum shopping di Lollii Loves to Shop Store !


No comments: