Followers

Nur Kasih

Hai semua :)
Akhirnya aku dah pun menonton Nur Kasih The Movie semalam di GSC Pavilion.
Suka lah tengok wayang kat Pavilion tuu.
Pelik betul, hari Rabu tiket wayang murah pun tak ramai orang.

Okay kesimpulannya Nur Kasih memang syok !
Dah la masa tu tengah lapar, so aku agak emosi masa tu.
Dah tak segan silu nak menangis, derr buat malu je.
Dah puas menangis, mencekik KFC sampai buncit.


Yellow by Alep Sajee

Apesal lahh aku senyum macam tuuuu.
Thanks sayang sebab belanja akak satu hari ni.
Serious penat berjalan dengan kau dari
KLCC - Pavilion - Sungei Wang - Times Square
pergi dan balik. =.="


3 comments:

bella luna said...

uhuu haritu nak tgk cite nur kasih dkt mid... perh ramai.. sllnya bella tgk movie dkt pavi tp cite eng x tau pulak kt avi pon ade cite malay... heehhe

Tyratyra said...

Bella ; HAHA kat Mid 24jam ramai orang, tak suka pergi situu. Lain kali survey dulu kat web GSC dulu tau, tengok cerita apa yang ada kat Pavii hehehe..

bella luna said...

haah kan... llupa plak nk tgk web.. dulu2 zaman remaja :p sll je tgk web b4 nk g tgk wayang siap book kat web.. hahaahha