Followers

Haus

Hai semua :)
Berseorangan di rumah melayan penat selepas bekerja.
Lawak lah hidup aku beberapa hari ini.
Semua nya macam tak keruan, macam ada saja yang tak kena.

Mula-mula, bekerja di Guardian untuk 8 jam dan cukup membuatkan aku fikir
"Aku benci tempat ni".
Then mula bekerja di tempat biasa, concession GSC untuk 16 jam
dan cukup membuatkan aku fikir
"Aku dah tak sanggup !"
Minta untuk tukar department ke box office or ticketing GSC pulaa
dan cuba teka apa yang aku fikir selepas hari pertama aku kerja disana tadi ?

HAUS.
Bapak ramai orang tengok movie.
Takde kerja lain kee diorang ni. =.="


Thirsty by Learntofly



1 comment:

Cik Seri Omel said...

normal lah tuh, tak de kerja yg tak penat. semoga tabah. followed