Followers

Menang Contest ?

Okay dalam berJUTA contest yang aku dah joinn
# ahha tipunyeee lah berjuta kan
Inilah first timeee aku menang contest !!
Klik Sini :)

Thanks to Cik Keysha yang sudi memilih saya sebagai pemenang.
Entah apa lah mimpi awak kan, gambar bukan cun pun. =.="
Tapi, wahhh aku sangat excitedddddd ;D
Thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks thanks !


Inilaa gambar yang aku taruhkan untuk contest tuu :)

Tak perasan pun pasal announcement tu.
Tu pun lepas Cik Ayda yang bagitau kat Wall.

Okay HAPPY gila tahuuu hehehe.

4 comments:

Azwan@Mr Money said...

weh, aku lupe nk cakap.. ko tagged kat aku tp tak bg link. xleast buat la, nak join klik sini. aduii....

Tyratyra said...

Aku MALAS. :D

✿ milly molly ✿ said...

congratz! mmg layak mng pn, cntek gambar :)

Tyratyra said...

Thanks dear :)