Followers

Beg DSLR #2


Hai semuaa :)
Semalam puas perut dapat berbuka
KFC, dah lah sedap, FREE pulak tuu ! :D
Plus seronok menonton The Rise of The Planet of The Apes selepas berbuka.
Cerita ni more interesting kalau nak dibandingkan dengan Transformers, HOHO.
Plus bahagia tekak dapat makan
Tutti Frutti idaman hati, dah lah sedap, FREE pulak tu !
Terima kasih kepada seorang insan yang memahami keinginan perut aku yang comel ni. :)


Sebok je tangan orang tuhh. =.="

Oh ya, ingat lagi tak yang aku dok pening fikir nak beli beg DSLR yang mana satu, kat dalam entry ni.
Aku dah beli dan beg tuu baruu sampai pagi tadi before aku pergi kerja.
Nak tahu aku beli yang mana satu ? HAHA.
Aku tak beli pun antara dua yang ada dalam entry ni.
Tapi aku beli pattern yang sama dengan yang putih tu, just warna yang berlainan je.
Setelah mempertimbangkan setiap pendapat para readers dan rakan-rakan di Facebook,
Akhirnya aku melaburkan duit aku untuk beg inii ;



Kenapa aku memilih untuk beli yang ini ?
Komen dari 2 rakan aku yang mempengaruhi aku untuk beli beg ini :




Thanks to Lomo-Crewz !
So, apa pendapat korang ?
Jangan cakap tak lawa pulak, aku dah beli niiiii. =.="


7 comments:

myra abdullah said...

waah jeles ngn tyra..bile myra nk dpt sebijik ni..huhu

azee salim said...

cantik:) same ngan putih, design smart. btw sape punye tangan tu derr. uuuu

shafiqabdshukor said...

ok la..
lawa ape..

Miss Eunice said...

hmm..looks classic..love it..:D

Ema Razali said...

lawa! warna coklat memang best.

Muhammad Hazwan Samanuri said...

wow..u have dslr?can u show it?

Towkey Betik said...

Yob nak jemput tengok beg DSLR nih plak... maap ye... yob menumpang kejap

http://rox.tr8.my/kuala-lumpur-city-centre/deal/socialoffice-handmade-leather-boxy-shoulder-bag-dslr-camera-bag