Followers

Bertukar !


Wahh blog ungu-yang-tak-best ni dah bertukar wajah laa.
Hehehe ini je lah hasil yang aku dapat selepas private kan blog selama 2 hari.
Agak-agak ada tak orang mengamuk tak dapat masuk blog aku ?
Ermm takkan ada rasanya hahaha.

Dah penat nak edit blog.
Nasib baik ada tutorial kat blog Lyssa Faizureen.
Kalau tak seminggu pun tak habis edit. =.="

Banyak kan yang bertukar ?
Tapi aku takkan tukar header aku yang cute tuuuu !



Pernah dengar lagu Domo ?
D O M O Domoooo Domo ! #nyanyi


2 comments:

ika said...

comel je blog nie jadi...:) even xpernah tgk yg b4 this tapi nie comel...

Tyratyra said...

Ika ; hee thanks awak :)