Followers

Dua Puluh Satu



Alhamdulillah, dengan izin Allah, aku masih hidup di dunianya.
Dari 9 Ogos 1990 hinggalah 9 Ogos 2011.
Sudah 21 tahun aku hidup bergantung pada udara, air, makanan, rumah dan kasih sayang.
Mencari ilmu pengetahuan dari Banting ke Arau ke Penang ke Shah Alam.
Mencari pengalaman yang mengajar pelbagai benda dalam hidup.
Alhamdulillah :)

Ha, apa lagi, cepat nyanyi lagu Selamat Hari Jadi ! :D

Disebabkan harijadi aku jatuhh pada bulan puasa,
Maka aku pun request nak makan macam-macam kat mak aku untuk berbuka.
Tak payah nak buat birthday party bagaii, yang penting KENYANGG !


# Ikan pari bakar

# Pengat Pisang

# Pisang goreng

# Sup Ayam

# Begedil (!)

# Penghilang haus

Maaflah, semua ni dah kena proses dalam perut aku, HOHO.
Dan aku perasan satu benda lah.
Aku ni bila makin tua, makin kuat makan lah pula. =.="


# Terima kasih banyak-banyak kepada rakan-rakan yang wish kat Facebook, maaf ye sebab mampu like sajee, tapi akan aku kenang sampai bila-bila :)


5 comments:

SyaficqaHamdan said...

happy bufday! :)

dylli said...

happy birthday tyra! :)

Miss Eunice said...

waah..happy 21st bfday babe! ^^

Fairus Ibrahim said...

tyra aku bce entry ni pd jam 11pg . n aku nak bgatu , meLeLeh air liur aku tgk makanan tu wey ! hahaha >.<

shafmechy said...

Hepi besday (sori wish lewat sehari) =P
banyak tu awk makan..hehe