Followers

First High Heels Ever !


Tadii merayap sekejap di Sunway Pyramid bersama girlfriend aku, Faradiba.
Dalam kepala memang dah set nak beli kasut untuk raya nanti.
Dan entah kenapa aku beli kasut ini ;



Ahha ini lah kali pertama selama 21 tahun aku hidup aku beli kasut high heels.
Selama ni aku lebih senang mengenakan selipar, sandal, flat atau yang best sikit wedges lah.
Aku memang tak berapa minat dengan high heels, lagi-lagi yang heels nya tirus tuu.
Eeewww aku pelik macam mana orang boleh jalan dengan kasut macam tu.
Kalau aku nak beli kasut yang tinggi sikit, aku mesti beli wedges.
Aku ada sepasang je wedges, tu pun 1 setengah inci jee.



And now aku dah ada high heels yang tinggi nya 2 setengah inci.
Harap-harap aku boleh jalan dengan proper masa raya nanti HAHA.
Eeee tak sabarnya nak pakaii ! :D

Nak tahu apa mak abah aku cakap bila aku tunjuk kasut ni kat dorang ?
Abah : Haa kan bagus beli kasut tinggi, baru lawa sikit jalan nye. Ni tak, asyikk pakai seliper.
Emak : Akhirnya nak jugak kau pakai kasut macam ni kak.

Err, penting sangat ke untuk seorang gadis pakai high heels ? =.="


# Feveret entry hari ini ; Sebarkan Kristian Dalam Train LRT.


8 comments:

nasyitahahmadzaini said...

awak2!!!cantik nye kasut!!!haaaaaaa bli kat kedai mane!!naj jgk!! :)

Tyratyra said...

Hahaha cantik ekk. Beli kat Shoez Obsession :)

myra abdullah said...

comel!! 2 inci masih boleh proper.dun wurry!! takkan terpeleootnyer..hihi

ika said...

kasut nie cantek la...konfem meletup cik tyra pakai nnt...alaaa...xsemestinye pun kalau gugurl wajib pakai...yg penting kte selesa...:)

Tyratyra said...

Myra ; Hahaha saya tak pernah pakai kasut setinggi ni, jangan la terpeleot di pagi raya kalau tak malu 10 tahun. =.="

Ika ; Ahha betul tuu, keselesaan hak milik setiap insan kan, hehehe.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

jambu giler warna kasut ne.. hehehe nice :)

i Pakcik Zharul said...

HAHA
Like like !

Tahun depan boleh try 4 inci pulak :)

-wedges jugak yang menambat hatiku-

Tyratyra said...

Taufiq ; senanye kaler dia yang wat saya jatuh hati tuu, pastu terpaksa la beli sebab da suka kan hee.

Zharul ; wahahaha tinggi sangat tuu =="