Followers

Movie Review : Zookeeper



Bila dah terlalu tension hari-hari melayan customer,
Inilah masanya untuk bergelak ketawa kuat-kuat dalam hall !
Hahaha, aku tengok poster je dah tersenyum kann.

Filem ini mengisahkan kehidupan seorang penjaga zoo, Griffin Keyes (Kevin James).
Dia ada seorang gf, yang bagi aku sangat perfectionist, aku lupa la pulak nama dia kann !
Awal-awal cerita lagi dah tunjukkan Griffin nak melamar gf tapi dgf ia menolak hanya kerana Griffin seorang penjaga zoo.

Beberapa tahun kemudian, Griffin dah dinaikkan pangkat menjadi ketua penjaga zoo.
Dia terjumpa balik ex-girlfriend dia so dia macam da fall in love balik la.
So haiwan-haiwan yang kat zoo tu punya la sayang kat Griffin ni.
Diorang pun start bercakap dengan Griffin dan tolong bagi tips yang memang kehaiwanan untuk menawan balik hati ex-girlfriend Griffin ni.

Ahha dari situ la aku start ketawa macam gila.
Orang kat sebelah aku tak peduli kan da HAHA maaf ye awak :)

Nak tahu Griffin dapat balik tak ex-girlfriend dia ke tak ?
Ha pergi mana-mana cinema terdekat, beli tiket ehh hehehe.


# Next movie : Conan The Barbarian !


No comments: