Followers

Satin Shawl Hana Tajima !

Hai semua :)
Entry hari ni nak buat jualan murah sikit.
Hahaha saje saje nak ber-bisnes ni, sokong-sokong lah ya :)

Raya dah nak dekat dah kan ?
Apa kata raya tahun ni kita bergaya dengan shawl yang diinspirasikan oleh pereka fesyen terkenal, Hana Tajima.
Ha ? Tak kenal Hana Tajima ? Google kan adaa hehehe.


LSS 01
RM24 excluding postage
Postage RM4 (Pos Ekspres) / RM6 (Pos Laju)


LSS 02
RM24 excluding postage
Postage RM4 (Pos Ekspres) / RM6 (Pos Laju)


LSS 03
RM24 excluding postage
Postage RM4 (Pos Ekspres) / RM6 (Pos Laju)


LSS 04
RM24 excluding postage
Postage RM4 (Pos Ekspres) / RM6 (Pos Laju)


LSS 05
RM24 excluding postage
Postage RM4 (Pos Ekspres) / RM6 (Pos Laju)


LSS 06
RM24 excluding postage
Postage RM4 (Pos Ekspres) / RM6 (Pos Laju)


LSS 07
RM24 excluding postage
Postage RM4 (Pos Ekspres) / RM6 (Pos Laju)

Nah tengok tutorial pakai satin shawl, oleh Hana Tajima sendiri :)



Sesiapa yang berminat nak beli, boleh lah comment untuk tanya stok.
Kalau confirm nak beli, email kat : lolliishop@yahoo.com
Ataupunn search 'Lollii Shop' di Facebook, dan PM ! :)
Thanks !


4 comments:

a R a i said...

LSS 05 ade lg x?
Kalau COD leh ke?

Tyratyra said...

Arai ; ada ada. em takleh la sebab bz kerja.

a R a i said...

ooo.. ok2. agak2, bp ari leh smp ek? kte nak yg ijau ni leh?

Tyratyra said...

Arai ; boleh tak PM sy kat fb ?

Klik sini : Tyra Sajaa