Followers

Kelate

Hai semua :)
Baru sajaa sampai rumah dari Kelantan subuh tadi.
Perghh memang dah lama tak berjalan jauh macam ni.
Hampir setiap masa dalam kereta aku tidur, mata dah macam panda dah.

Ohh, kenapa aku pergi sana ?
Saje menggatal ikut ehem dengan kawan-kawan dia buat clearance berhenti belajar kat UiTM Machang.
Untung laa da grad kan, aku je tak merasa lagi wuuu. T.T
Then asyik dapat makan free je bila beraya ke rumah orang, untung perut hehe.
Nah la tengok gambar, kebanyakan gambar di-snap oleh ehem saye :)


Inilah tempat tidur kami untuk 2 malam disana.
Okay lah homestay ni, harga pun murah juga.


Inilah rupanya sebelum kami bergerak pulang ke KL.
Masuk kan lagu banyak-banyak dalam cd then melalak dalam kereta. =="

First time aku sampai ke hentian Tasik Banding.
Sebelum ni mane pernah lalu, selalu guna highway utara-selatan je.
Cantik gila tempat ni, terus hilang pening aku bila tengok pemandangan kat situ. :)









Trip 3 hari 3 malam paling indah bagi aku :)
Sebagai penutup, tengok lah muka aku yang comel ni HAHAHA.




4 comments:

rina said...

nak satu mentos ;PP

miss senyum said...

walawehhhh! ada ehem snyp je! untunglaaa

me_nazri said...

aku tahu mane tempat yang cantek tu... Like la tempat tu hehehe

Tyratyra said...

Rina ; nak kaler ape ? hehehe.

Senyum ; HAHAHA kena la senyap, taley bising sangat hehehe.

Nazri ; tu laaa, cantikk sangattt :)