Followers

Movie Review : Abduction



Memula sekali, Taylor Lautner memang hot habisss dalam movie ni wehh HAHAHA !
Bukan main payah lagi aku ajak ehemm tengok movie ni.
Macam lah dia taktau Taylor tu tak mampu langsung nak ganti tempat dia dalam hati aku, hehe sweet takk ?
Tapi serious oh, memang aku cuci mata sampai bersih lah tengok movie ni HAHA !

Okay okay back to reality.
Movie ni mengisahkan hidup seorang pelajar sekolah tinggi biasa, Nathan.
Konflik bermula bila Nathan dengan kawan dia, Karen search web untuk projek sekolah.
Karen terjumpa satu web untuk cari kanak-kanak yang hilang.
Then diorang terjumpa gambar Nathan masa kecik dalam web tu.

Bermula dari situ, barulah dia tahu sebenarnya dia hanyalah anak angkat.
Dan tiba-tiba mak ayah angkat dia dibunuh dan dia diburu oleh pelbagai pihak !

# Movie ni memang buat korang rasa nak tahuu sangat, aku sendiri pun sampai tak peduli ehemm kat sebelah hihi.
# Movie ni takde la action pack sangat, tapi macam best jugak la bila Taylor bergaduh sambil tunjuk six pack dia tu HAHA.
# Di akhir movie, baru lah dapat tahu yang sebenarnya Nathan diburu sebab ayah kandung dia.
# Dan kesimpulannya, aku rasa Taylor lagi hot dalam Twilight. =="

Siapa ayah dia ?
Apa yang ayah kandung dia buat sampai dia pulak kena buru ?
Tengok lah sendiri :)


# Next movie ; Fright Night !

No comments: