Followers

Muka Stone


Hai semua, dah lama tak update blog pagi-pagi kan.
Biasanya petang atau malam baru gatal nak update.

Petang semalam saje mengada ikut ehem pergi openhouse kawan dia di Sungai Buloh.
Ye segan kan bila kita tak kenal orang sekeliling kita.
Segan punya pasal, aku sampai tak lalu makan, huhh rugi nyaa !
Tapi ada juga untungnya hahaha sebab tiba-tiba penyampai-penyampai Radio Era datang openhouse tu !
Aku tak faham kenapa tiba-tiba dorang datang, tuan rumah je la yang tahu.
So jumpa lah Aznil, Dina, Reza, Adi dan crew-crew lain lah.
Kitorang semua muka dah macam stone bila Aznil tiba-tiba datang bagi salam depan pintu.


Pin Up Shock by DemiDiable

Okay tu je lah, saje nak batak ngan korang HAHA.
Aku nak kemas beg dan bantal busuk aku ni.
Nak pergi mana ?
Off to Kelantan :) Bye !


No comments: