Followers

Sis' Eighteen



Maka hari ini cukuplah umur bagi satu-satunya adik perempuanku.
Selamat Hari Jadi untuk Siti Adibah Adhwa Mohd Salleh yang berada di Penang.
Seronok tak sambut hari jadi di tengah-tengah final exam ? Hihihi.

Pesan akak ;

# Balik lah rumah cepat, akak ingat nak belanja makan pizza baru tuuu, nyum !
# Jawab exam elok-elok, first sem ni la nak kena score pointer best-best.
# Jangan nak bercinta sangatt, akak bukan jeles tau ! HAHA.
# 18 tahun tu bukan kecik lagi, dan akak pun makin tua. Dem.

Okeh tu je la, akak pun tak mandi lagi ni hihi KANTOI.
Pastu terpaksa update dengan wifi yang super-lembab pulakkk.
So ayat pun macam baru keluar dari otak yang lembab. =="
Happy Birthday ! :)

Akak text bukan nak reply, grrr.

1 comment:

CIK JATT said...

happy birthday to ur sis gak.
muda remaja lagik. terasa diriku sangatla tua