Followers

Update #2 : Top 10 Your Best Outfit Photo Contest !

Yeahh inilah diaaa TOP 10 Your Best Outfit Photo Contest !


Faros
# Aku suka gambar ni, kreatif sangat. Siapa yang tak rindu nak pakai baju sekolah lepas da habis sekolah kann :)


Fiqra
# Sukaa tengok gadis-gadis muda macam dia pakai baju kurung cotton macam ni. Nampak innocent jee :)


Awin Wiwin
# Merah makngah habis baju dia, teringin nak jadi seberani dia dengan memakai baju warna terang macam nii :)


Ezrin
# Hitam itu menawan, lebih-lebih lagi dalam gambar ni. Suka ! :)


Keysha
# Aww sweet gilaa baju dia niii. Memang girlish habis. Teringin pulaaa hehe :)


Basyiraa
# Suka sangat kat jaket denim diaa, memang match sangat dengan shawl, top dan jeans dia :)


Fairus
# Aku suka tengok gadis yang tuck-in kemeja macam Fairus buat ni. Smart je ohh ! :)


Amirul Adli
# Satu-satunya peserta lelaki yang bertuah hehe. Memang suka tengok dress up budak ni. :)


Fafa Aziz
# Sukaa pants diaaa ! Simple je tapi memang style habis la kann :)


Anis Athia
# Alahai suke sangat top yang dia pakai, dah la warna kelabu, dipadankan dengan inner kuning, LIKEE ! :)

So, korang rasa siapa yang layak menang ?
Kalau rajin like lah gambar mereka disini ! :)


10 comments:

♥ Dea ♥ said...

pndai dorang berfesyen..:P

fiQ'Ra said...

biar betul tercalon ni.. huh, terkejottt! time acih awk,,tapiiii... kena mintak org like ke?

Anis Athia said...

is this for real! thanks tyra ^_^
anis adore gile style fairus and fafa, awesome! hehehe

Tyratyra said...

Dea ; hehe tahuu takpee.

Fiqra ; same same, eh tak payah, kalau nak boleh jugak :)

Anis ; ur welcome, yea same lah kann hehe.

intanurulfateha said...

sume santek santek. sis mmg failed bab fesyen. stakat pakai jeans dgn tshirt reti lah ;D

b said...

wahh. saya terpilih! happy&terkejut sgt !coz this is my first contest.hee. thx owner contest.! ((: . awak awak. mcmner nk tebus hadiah?

b said...

macam mana nk like.? kan suruh like gmba mereka disini.saya try nk like xboleh pon ?

i'am cjey said...

saya suka dress kawan saya cute tue .
basyiraa.

Tyratyra said...

Intan ; sis pakai ape pun tetap cantik hehehe.

B ; ni baru top 10 dear, hanya 4 yang akan dapat hadiah, nanti sy umumkan siapa pemenangnya k ? kalau nak like, like kat pageblog : Lifeoftyra

Cjey ; yup sy pun sukaa :)

alia zainol said...

baju sekolah! wowww :)