Followers

Update #3 :Pemenang Your Best Outfit Photo Contest !

TAHNIAH !
Dan terima kasih meluangkan masa join contest ni.
Kepada yang tak tersenarai, jangan geram jangan sedih ya.
Aku hargai sangat penyertaan korang :)



Basyiraa


Fafa Aziz


Amirul Adli


Keysha

Kepada mereka yang tersenarai di atas,
please emelkan nama dan alamat ke : tyratyra90@yahoo.com

Dan maaf kalau hadiah sampai lambat sebab biasiswa tak masuk lagi.
So tersangat-sangat sengkek sekarang HAHA =="
Tapi jangan risau, hadiah tetap ada untuk korang.

Tahniah dan thanks sekali lagi ! :)

5 comments:

myra abdullah said...

waah sonoknyer dieorg..
bile tyra nk buat lg contest cmni..
^-^

Fafa Aziz said...

tx :) btw xde tmpt 1st n 2nd sume tu kn? hee.

ARDA SUNKISZ said...

bsyraa cantik!

Fafa Aziz said...

I punya email xdpt bukak lah how im going to send my address?

keysha said...

thanks a lot tyra (^0^)
pasni dpt ar tgk wayang FREE..:)