Followers

Update #1 : Your Best Outfit Photo Contest !

Hai semua !
Maaf yaa kepada semua peserta Your Best Outfit Photo Contest.
Raya punya pasal hampir terlupa nak update hehehe.


Forgot Something by AbbysCorner

Okay, contest kedua kali ni tak berapa nak dapat sambutan sangat.
Peserta pun kurang dari 50 orang.
Maybe hadiah atau contest ni tak menarik kut.
Takpe lah at least ada jugak yang join kan ? :)

Klik sini untuk senarai peserta.

Dan aku nak mengumumkan perubahan hadiah.
Hadiah masih lagi tiket wayang percuma, cuma ada sedikit perubahan.

Ini list hadiah pada asalnya :
TOP 3 ; 2 tiket wayang percuma untuk apa-apa movie yang anda mahu. :)
3 saguhati ; 1 voucher tiket. :)
Dan sekarang ;
1 voucher wayang percuma (boleh digunakan di mana-mana GSC, apa-apa movie termasuk 3D dengan validity selama 3 bulan) untuk 4 peserta terbaik. :)
Harap-harap tiada yang tidak berpuas hati yaa.
Maaf atas perubahan di atas =="
Dan dalam minggu ini juga aku akan umumkan siapa TOP 4 yang bertuah tu !
Stay tuned ;)


3 comments:

Hisya F said...

saya terlupa tarikh tutup . terkilan tak dapat join T__T

abglan said...

he he... tak menang tek bleh dapat tiket saje-saje ke?

Tyratyra said...

Hisya ; takpee, nanti ada contest lain join taw ! :)

AbgLan ; amboiii mane bolehh hehehe.