Followers

Konsert Seorang Pelajar


Hai awak, awak dan awak :)

Tiada beza kalau hari ni cuti atau tidak. Sebab aku memang tiada kelas hari Rabu. Well, bermula Isnin lepas sampai Rabu depan hidup aku seperti seorang artis. Ada je jemputan untuk buat konsert. Aplikasikan konsert itu kepada kehidupan seorang pelajar :

Konsert = NON-STOP assignment, presentation, test, meeting, program & trip.

Apa lah sangat kalau nak dibandingkan antara konsert seorang artis dengan konsert seorang pelajar *sigh* Kepala aku sedikit hampir pecah, air mata sedikit hampir mahu merembes keluar, dan suara aku sedikit hampir mahu dikeluarkan dengan nada yang tinggi a.k.a menjerit, ye kawan-kawan. Hati pula bertambah cemburu bila melihat wall penuh dengan gambar-gambar konvo. Plus sedihhh bila tak dapat bergambar dengan ehem di hari konvonyaa. Benci lah. =.="



Kemudian, apa yang boleh dibuat sekarang ?

1. Solat dan berdoa moga ditabahkan hati, awak pun doakan la sayee
2. Study sebab tension tengok roomate non-stop study, rajin betul dia niiii
3. Dengar Hot FM, apa kena mengena entah
4. Get ready untuk presentation esok, da lama rasanya tak speaking
5. Get ready dengan surat-surat untuk program, padah jadi setiausaha
6. Get ready dengan poster-poster program, susah juga bila reti photoshop ni
7. Get ready dengan t-shirt program, berapa kali tukar design tah
8. Siapkan assignment ! err tiru je lah nanti :)
9. Teruskan bersedih sebab tak dapat balik rumah hujung minggu ni.
10. Nak terus bercinta dan mengadu kat ehem pasal semua benda kat atas, likee !



Teruskan hidup, ya.



3 comments:

ifnirsweet said...

nice blog dear :)..ifnir follow u

Tyratyra said...

Ifnir ; Thanks dear, i'll follow u back, InsyaAllah :)

knaR said...

naise entry~