Followers

Photogenic Contest by WanaBphotosnap

Hai awak, awak dan awak.

Tadi jalan-jalan ke blog Wana, dah lama rasanya tak singgah blog dia. Sekali aku tengok dia ada buat contest dan akan berakhir pukul 12 pagi 1 Januari 2012 dan sekarang dah pukul..

11.45 malam =.="

Cepat-cepat selongkar beg laptop. Semua gambar ada dalam hard disk dan benda tu takde ngan aku sekarang ! Okay fine, carik je la gambar yang pernah diupload kat blog. Line pulak lembab nak mammmmm. Upload gambar punya lah lembab ! Okay aku tension untuk 15 minit. =.="


Bagaimana untuk anda sertai ? Senang je dengan 3 langkah :

1 . Emailkan sekeping gambar anda sendiri yang photogenic ( gambar cantik yang korang sendiri suka ) ke email kami , 64aperture@hotmail.my . Harus disertakan dengan nama anda , nama profile FB , email , blog url dan tempat tinggal .
2 . Copy banner dan langkah2 ini , post baru entri di blog anda dan tag 2 blogger yang aktif .
3 . Like Fanpage 64 Aperture Photographer.

ALL DONE IN 15 MINUTES !  

Nah la Wana, ni je yang sempat saye carik =.="


Takyah tag la ye hihihi :) Menggelabah bukan main, sekali tak menang =.="
Takpelah, nak support je, Wana pun banyak juga support blog aku :)


5 comments:

adlina said...

wah memang fotogenik..saya pulak langsung tak fotogenik...asal tangkap gambo aje mesti ada yang tak kena..hmm tak kisahlah janji saya rasa saya comey dalam dunia realiti..hehehe masuk bakul sindiri angkat..hmm happy new year..moga tahun ni kita suma lebih diberkati..Amin!!!

wanabee said...

haha..thanks so much tyra ..
memang pantas 15minutes update !
^_^

contest tu pun mmg kejap ...2minggu je buat ..malas buat lama2 ..nanti makin sibuk..huhu..anyway , nanti wana akan check email ya ...

nice photo ! :D wink2 (kenyit mata )

Tyratyra said...

#Adlina : Haha saye lak nampak macam fotogenik bila candid je. gambar tu pun tetiba ada orang kat depan pegang kamera, terus senyum sesaat. jadi cmtu lak hehe. selamat tahun baru !

Tyratyra said...

#Wanabee ; Haha semangat tahuu nak join contest awak. thanks a lot wana ! ;D

nasha sanza said...

cunnya gambar...