Followers

Shout-Box For You

Hai awak, awak dan awak :)

Genap seminggu tak update blog HAHA. Oh ya, untuk pengetauan semua, konsert kecil-kecilan aku dah selesai dilaksanakan untuk 14 minggu di UiTM Shah Alam. Tinggal ada 1 lagi jemputan terakhir konsert Rabu ni. Tak sabar nak melalak lepas tu terus terbang balik rumah di Damansara ! Dan seminggu kemudian, ada konsert jelajah puleeee =.="

4 Januari 2012 - Hubungan Etnik
7 Januari 2012 - Calculus III For Engineers
10 Januari 2012 - Inditerminate Structure
19 Januari 2012 - Engineering Hydrology

Yeahh I likeeee my konsert jelajah ! demmm. =.="
Lupakan pasal tuu, dan berbalik kepada tujuan sebenar entry ini :)

****

Walaupun aku macam dah jarang update blog, tapi aku selalu ber-blogwalking ke blog lain. Dalam sehari ade dekat 100 blog jugak lah aku singgah kan. Sukaaa sangat tengok blog yang comel-comel ni, dan ade jugak blog yang tengah under-construction, naik confius aku dibuatnya hehe. Dan rasanya ramai yang dah tahu shoutbox yang sering digunakan oleh blogger iaitu Shoutmix nak mansuhkan free version kan ?  Aku pun guna Shoutmix juga dulu, pastu dapat je tau pasal ni terus aku tukar shoutbox jenis lain, yang lebih mudah and yeah, nicer. :)


Aku dapat tahuu pasal Fibox ni pun dari blog orang, maaf sebab aku tak ingat blog siapa. Kalau nak try, register dulu kat website Fibox okay ? Dan kepada sesiapa yang tak letak shoutbox kat blog, aku rasa lebih baik korang letak satu. So, korang boleh tahu siapa pembaca blog korang kan ? Dan boleh juga tambah kenalan. Lagi best kalau terjumpa blog yang best. Lagi banyak blog kita baca, lagi banyak pengetahuan kita dapat, betul kan ? :)

Till then.



7 comments:

starzieti said...

mcm best. boleh la try nt. :)

nienaryonie said...

niena pun guna Fibox nie. simple. btw, comel icon shout kamu. niena just guna mr.panda je. haha

Miss Niesa said...

saya ada tag akak .. and done follow you .. sorry menyemak kat comment sebab carik shoutbox tak jumpa .. lalala ~

Tyratyra said...

#Starzieti ; Mesti try tauu ! :)

Tyratyra said...

#Nienaryonie ; Hehe itu pun curik kat freebies blog lain. Panda pun comel jugaa :)

Tyratyra said...

#MissNiesa ; Ohh okay nanti akak tengok yaa. Laa shoutbox ade kat sebelah kanan tuuu hehe.

nienaryonie said...

mr. panda tu kene upah tak berbayar je pun. act, best guna Fibox. simple