Followers

Cara Tukar Timeline Ke Profile FB Asal !

Hai awak, awak dan awak :)

Suatu hari aku dah buat satu tindakan yang tak berapa nak bijak that is tukar profile Facebook aku ke timeline. Lepas tu menyesal tak sudah sebab timeline nampak macam serabut. Tiba-tiba hari ni aku dapat tahu macam mana nak tukar profile dari timeline ke template yang asal ! :D

Pilih dan tekan logo browser yang korang guna. Nanti satu file akan di-upload. Lepas tu restart browser korang dan profile Facebook korang akan jadi macam asal balik.


Berkesan kan ? Thanks to adik Izzul Labiqah :)

10 comments:

Dak Fisha said...

thanks tok this info. blog yg kemas n cantek. :)

Syazwan Che Deraman said...

time kasih!

LifeBouy:) said...

orang lain tengok still sama kan? means, org lain bukak profile kite maseh dlm keadaan timeline.

Cik Adieb said...

Hai ...
Anda ditag :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/02/give-away-by-eazy-insyira.html

Tyratyra said...

@DakFisha ; thanks jugakk ! :)

@SyazwanCheDeraman ; samesame :)

@LifeBouy ; kalau org yg tak install benda ni, die akan nampak yg timeline jugak rasanya.

@CikAdieb ; haha okayy ;)

padle said...

naseb bek menjadi..thanks tyra!

Tyratyra said...

@Padle ; hehehe samesame :)

zennaya said...

thx tyra. dpt gak sya tukar timeline fb saya. Sebelum ni pakai timeline fb,berserabut betol sya tgk. skg dh tukar yg lame,barula ok. thx ur tips :)

Tuan Azwa said...

HAHA , benda ni work tapi hanya kita sorang je boleh tengok profile fb yang old . apa2 pun thans untuk semuanya :)
btw subscribe fb --> http://facebook.com/ewa.kbharu

Tuan Azwa said...

tak jadi pun, saya guna chrome, pastu tekan pic tu dia terus download file format crx, bila selesai download kat atas tu dia ada tulis Extensions, apps, and user scripts can only be added from the Chrome Web Store. Tapi belum cuba lagi kat firefox. btw thanks ok :)