Followers

Handmade Felt Keychain III

Hai awak, awak dan awak :)

Entry kali ni nak menunjuk jee keychain-keychain yang aku dah buat sepanjang aku tak update blog. Haha takley bla nak menunjuk kan. Kat bawah ni semua keychain yang kawan-kawan terdekat request. Alhmadulillah, murah rezeki walaupun tak cukup tangan nak pegang gunting, jarum, kain semua :)




Sesiapa yang berminat, meh la like page ni : Little Panda Feltcraft. :)

7 comments:

Ginger said...

cute sangat! nak jual ke ni? :)

Tyratyra said...

@Ginger : hehe tenkiuu. ni semua request customer. kalau awk nak, boleh la request nanti sy buatkan hee.

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

cantik..kreatif!:)

Ginger said...

Yep2! nak beli boleh? Nak bagi kat kengkawan^^ kalau boleh nak yang ada nama tu?

Tyratyra said...

@Ginger ; boleh jee. like page Little Panda Feltcraft, pastu pm admin eh :)

kurtjagung said...

chop punutup nikon tu^^

Sandra Azwan said...

so cute!;-)