Followers

Used Nikon D3100 For Sale !

Hai awak, awak dan awak :)

Dah lama betul tak update, tapi terharu sebab masih ada orang yang sudi singgah ke blog ni :)
Ahha, baca tajuk entry pun dah boleh agak entry ni pasal apa. Aku mula memiliki DSLR pertama dalam hidup dan dibeli menggunakan duit sendiri, iaitu Nikon D3100. Kamera ni seriously best, kecik comel, lebih ringan berbanding DSLR lain, dan kualiti gambar yang tidak kurang hebatnya. Dan kali ini, aku dah fikir masak-masak untuk menjualkannya kepada mereka yang teringin sangat nak ada DSLR dan bercadang untuk mengembangkan lagi seni fotografi.

Kamera ni still like new, takde calar balar pada body-nya, lens pun in very good condition, senang cerita SANGAT OKAY lah conditionnya :) Kamera ni jugak sangat sesuai untuk beginner dan mereka yang selalu travel ke mana-mana.

Pakej pembelian :
Nikon D3100 + lens AF-S Nikkor 18-55mm + SD Card 4GB + charger + beg Nikon.



Kat bawah ni antara gambar yang pernah aku capture menggunakan Nikon D3100, dan hasilnya amat memuaskan hati :)






Kalau nak lebih faham pasal Nikon D3100, boleh tengok video ni :



Sesiapa yang berminat, sila PM saya di Facebook : Tyra Sajaa,
ataupun boleh email ke tyratyra90@yahoo.com untuk nego harga ataupun untuk bertanya apa-apa pasal kamera yang best ni hehehe :)

Terima kasih.


4 comments:

CikUna said...

Glurp ... nak jual?? huhu,, nak nego 2x.. hehe

Tyratyra said...

PM sy kat fb yaa : Tyra Sajaa :)

c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf yea mengganggu . Nak minta toong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

saia syariz said...

ada lagi camera ni? nego2