Followers

Aidilfitri

Assalamualaikum.
Hai awak, awak dan awak :)

Semua orang dah sibuk nak update pasal raya. Aku pun taknak ketinggalan hehehe. Tahun ni macam tahun-tahun lepas juga, beraya di kampung kat Teluk Intan, Perak. Penuh dengan gelak tawa, alhamdulillah. Tapi kepanasan yang amat ! Nasib baik takde niat nak melawa sangat, kalau tak mesti lagi panas dengan shawl dan make-up. =.="

Alhamdulillah sebab berpeluang menyambut Aidilfitri dengan keluarga tersayang dan saudara-mara. :)

Le family :)

Le siblings :)

Bertudung bawal semula selepas hampir 4 tahun. Sejak diploma, aku dah jadi shawl-er tetap. Tiba-tiba raya tahun ni terasa nak pakai bawal balik. Pelik dan susah. Tapi seriously terasa macam mude remaje balik hahaha.


Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semua pembaca blog ni sama ada yang dikenali atau tidak. Segala ketelanjuran kata dan buruk perangai harap diampunkan.

Siti Athirah Mohamad Salleh, 2012, Damansara.



3 comments:

Fahz said...

selamat hari raya aidilfitri.semoga ceria selalu :)

the fikirman said...

keep bawal 4fever , mbaru lah melayu girl , keep calm n happy eidul fitri 1433h

Cik Fie said...

Selamat Hari Raya :)

Jemput Baca/Komen .

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html