Followers

Iftar, Book and Result

Assalamualaikum.
Hai awak, awak dan awak :)

Nak bercerita sikit ni. Semalam, mak mengeluh malas nak masak untuk berbuka. Abah pula suggest untuk berbuka mihun goreng saja. Dalam hati aku yang kuat makan ni, 'ala nanti mesti cepat lapar balik' HAHAHA. Tak bersyukur langsung. Petangnya, sedang berbincang dengan mak tentang hidangan berbuka, abah mencelah "Dah, tak payah masak, pergi siap-siap, kita berbuka kat One World Hotel harini"

Otometik lari masuk bilik dan carik blouse untuk di-iron ! Hahahaha. Untuk pengetahuan semua, setiap Ramadhan, kami dan keluarga polis yang lain PASTI akan dijemput untuk berbuka di sana. Murah rezeki tuan punya hotel tu kan ? :)

Nah ! tengok la kepadatan makanan di atas meja kami semalam !


Le cousins with the largest appetite !
Dah habis makan, balik lah. Itu pun lepas da bergelak ketawa macam gila dan waiters yang terpaksa membuat muka menghalau sebab hanya tinggal kami je kat situ :)

Semalam jugak, gatal mengikut sepupu aku, Naim ke I Am Lejen di Subang. Rambang mata nak pilih novel kat sana. Novel yang sedia ada pun tak habis baca lagi, sibuk beli yang baru. Hahaha who cares ? Novel lovers, you have to be there !


Well, I'm waiting for the results actually. So untuk hilangkan nervous, update lah blog. Wish me the best ya awak :)


3 comments:

Cik Anis said...

sedap makanan tue -_-

cincin permata said...

anyway , good luck :)

shafiqabdshukor said...

bnyknye..
good luck ye...