Followers

The Sweetness of 22

Assalamualaikum.
Hai awak, awak dan awak :)

Alhamdulillah, hari ni genap 22 tahun aku hidup. Siapa nak wish, silakan ! Hahaha, gurau :)
Semoga umurku dipanjangkan, rezekiku dimurahkan, hidupku diberkati, ilmuku dipermudahkan, hatiku ditabahkan olehNya, dan kecomelanku berterusan huahuahua. Cepat amin kan sama-sama ! Amiiiinn~

Terima kasih kepada kawan-kawan kat Facebook yang sudi wish walaupun tak kenal hihi, ade yang aku mampu like je sebab tak larat nak reply. Rasa dihargai sangat. Terima kasih :)

Ada jugak yang hantar text wish happy birthday, walaupun dah lama tak contact. Thanks so much !

This is my 22. Sopan, comel dan matang kan ? Puihh.

Raikan hari jadi dengan berbuka di Pizza Hut and a new book. Baru beli semalam kat MPH. Hihi.


"I believe that every time we do or say something mean, we lose a little bit of our specialness"
Yasmin Ahmad, cited from Yasmin How You Know page 109

Kalau aku ada terlanjur kata kat sesiapa, maaf ya.


4 comments:

aenmatderis said...

happy birthday tyraa..
:)

semoga allah berkati kamu.
dunia dan akhirat.
amin.

Myra Abdullah said...

HB tyraa =D

shafiqabdshukor said...

selamat hari lahir..
semoga sentiasa diberkati dan mendapat keredhaan ALLAH..

Maya Lisa said...

hapy birthday tiraaaa :)