Followers

Persahabatan Itu Indah

Assalamualaikum.
Hai awak, awak dan awak :)

Weekend lepas, aku pergi ke Johor untuk Program Delegasi Persatuan Kejuruteraan Awam (PERKA) Zon Selatan, melawat kawan-kawan kejuruteraan awam di UTHM dan UTM. Seriously, dah lama tak pergi rombongan dengan kawan-kawan, so moment dalam lawatan ni agak sukar untuk dilupakan. :)

Di UTHM, sangat seronok sebab walaupun baru kenal tak sampai pun sehari dengan student kat sana, kitorang dah macam dah kenal lama dah. Mungkin sebab bilangan diorang yang tak ramai so senang nak kenal. Terima kasih sebab sabar layan kitorang yang gila-gila ni, kecuali aku HAHAHA. Thanks Fairuz, Ida dll. Sorry tak ingat nama. Tapi korang tetap akan terus dikenang. :)

First time datang UTHM, kampusnya lebih kurang UiTM Penang tapi jauh lebih besar lah hehehe. Kagum dengan korang sebab mampu bersaing dengan student pelbagai kaum kat situ. Jum kita berjaya sama-sama ! 



Pameran kecomelan. Jangan jelesss :p
Gemuk ? Lantak laaaaa, yang penting aku dah sampai UTHM HAHAHA.

Lepas dah berseronok bergelak ketawa semua kat UTHM, gerak pula ke UTM. Haaa aku memang tak sabar gila nak sampai UTM. Nak tahu kenapa ? Nanti aku cerita hihihi. Student UTM ni memang kitorang dah kenal antara satu sama lain sebab UTM pernah melawat kitorang kat Shah Alam semester lepas, ni kira macam lawatan balas laa.

Pantang nampak camera, memasing beratur hihihi.
Seronok kat UTM, asyik bergambar jee hahaha. Paling best sebab berjaya mendaki tanpa melecet kaki ke Balai Cerap UTM. Kat situ boleh nampak satu kampus, memang cantik !

Bangga wehh. Panjat pakai flat murah je lak tu ! :D

Haaa, nak tahu kenapa aku tak sabar-sabar nak pergi UTM ? Hahaha sebab gadis comel kat bawah ni la haaa. Kawan baik aku sejak sekolah, Nooraizee binti Mohd Salim, kawan paling best paling kurus paling kuat gelak paling kuat gosip and the most crazy driver ! HAHAHA. Agak lama jugak kitorang tak berjumpa. Ada dalam 2 tahun jugak kan Aizee ? Bila dah dapat jumpa, memang tak berhenti bercakap la kitorang.


Seriously, I miss you and love you so much more than your boyfriend weh !
Rindu sangat masa zaman sekolah, kesana kemari sentiasa bersama. :')



1 comment:

Nurmujahidah Ismail said...

assalaamualaikum,, hai awak,, kawan muja pun ada kat uthm and utm,, bestnya la kalau dapat visit dorang kat sana,, tapi,, insya ALLAH one day kot,, amiin,, follow this very nice blog of yours :D