Followers

Terfaktab

Hai awak, awak dan awak !

3 bulan dah. 3 bulan dah aku tak membebel kat blog ni ! Aku rasa kehilangan aku ni ada kaitan dengan perubahan hormon dalam badan. Yelah, sejak makin meningkat dewasa ni (ahha ! dewasa, bukan tua ya) aku rasa nafsu aku untuk membebel dan bercakap secara normal dah makin berkurangan sama ada di alam realiti atau alam maya. So, jum salahkan perubahan hormon yang belaku ! Yeahh !

Atau lebih tepat lagi, kesibukan hidup yang menghalang aku update blog sebenarnya. Hikkss.

Aku dah rasa gatal nak tukar header blog ni. Tapi bila fikir-fikir balik, macam la kalau aku tukar header boleh merajinkan aku untuk ber-blog macam dulu balik kann. So, jangan buang masa, jum layan Kitab Terfaktab ;)

Apa tu Kitab Terfaktab ? What, taktau ke ? Pernah baca blog ni : http://terfaktab.blogspot.com/ ? Tak pernah ? Takpe, blog tu aku pernah baca sekali je huahuahua so jangan rasa down ye hiks. Tapi, aku sangat sukakan Kitab Terfaktab. Tiga-tiga edisi aku dah beli, aku dah layan, aku dah bawak tidur, tapi belum lagi pernah termimpikan kitab cinta ni.


Respon ehem bila aku cakap aku tengah baca Kitab Terfaktab : "Hoi ape bace buku mengarut tu ? Dengar tajuk pun tahu buku tu buku bukan-bukan. Jangan baca dah !"
Okay sayang, Kitab Terfaktab bukan buku mengarut ya, buku ni boleh gantikan semua buku tentang cinta yang perna korang baca. Segala isu, segala tips percintaan, segala masalah dan penyelesaian mengenai cinta ada dalam buku ni.

Hah ape lagi ? Pegi beli dan baca ! Dan aku sebenarnya tengah neves menunggu result Jumaat ni. =.="

**Entry ni langsung takde kaitan dengan Valentine ye. Jangan sesekali salah faham, faham ?


2 comments:

HambaAllah said...

Akak kawan ade buku buku tu :3

zeera roslan said...

haha..siyesly 1st time dengar pasal buku2 tu.. nice info, nk carilah! ahha