Followers

Engineer ?

Assalamualaikum.
Hai awak, awak dan awakkkk~

Perghh bapak lame gile aku tak hapdet blog ni. Da tu mimpi ape tetibe nak update sekarang ? Hahaha. Takdelah, tetiba terasa moved bila blog tak update tp still ade orang like page blog ni kat fb. Terharuu 😂

Alhamdulillah, dah selamat graduate dengan degree Kejuruteraan Awam di UiTM Shah Alam selepas lebih 5 tahun mengabdikan diri belajar ilmu kejuruteraan awam ni. I did it weyy !! 😂😂

Dan sekarang, alhamdulillah sebab ade rezeki untuk merasa jadi civil engineer kahkah. Maybe it sounds funny, even sekarang pon aku tak percaya aku tengah menjadi seorang engineer sekarang =.=

So, hows my working life ? Honestly, jadi student lagi kaya dr bekerja kahkah. Well, akan diceritakan dalam next entry. Doakan aku rajin nak update yeee. 😙😙

Assalamualaikum. 😊

1 comment:

Ika said...

Tahniah! :D